Datavisualisaties voor onderzoeksrapportages

Presenteer snel en makkelijk je onderzoeksresultaten met LocalFocus. Of je nu bij een wetenschapsinstituut werkt of financieel adviseur bent, als je data verzamelt wil je deze mooi en helder kunnen presenteren.

Probeer nu gratis

Geen betalingsgegevens nodig

Zij maken gebruik van LocalFocus
Logo van het Trimbos instituut Logo van BDO services Logo van de Rekenkamer Logo van Andersson Elffers Felix Logo van Flynth
1

Wow-effect

Maak indruk met professionele interactieve graphics.

2

Bespaar tijd

Wijzig super snel visualisaties met dynamische content.

3

Groter publiek online

Presenteer gemakkelijk digitale kaarten en grafieken.

Neem zelf de regie

Creëer zelf in drie stappen een grafiek of kaart die aansluit bij jouw onderzoek. Met LocalFocus maak je strakke interactieve graphics die op unieke wijze de cijfers achter het verhaal vertellen. Dit helpt jou én je doelgroep bij het interpreteren van jouw onderzoek.

Illustratie van 'zelf graphics maken'
Illustratie van gebiedsindelingen op de kaart zetten

Postcodes en regio's snel op de kaart

LocalFocus ondersteunt duizenden gebiedsindelingen voor interactieve kaarten. Van de provincies van alle landen ter wereld tot Nederlandse postcodegebieden. Dat is super handig, want zo kun je snel een kaart maken met jouw dataset.

Maak indruk met een strak ontwerp

Met heldere kaarten en grafieken maak je in één oogopslag de belangrijkste resultaten van jullie onderzoek duidelijk. Het maakt niet uit hoe je je resultaten wilt presenteren, de graphics zijn schaalbaar voor elk device. Van smartphone tot groot presentatiescherm.

Illustratie van grafiek met kwast en penseel

Wat maken anderen met LocalFocus?

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Logo van Rekenkamer Metropool Amsterdam
De digitale rapporten van de Rekenkamer Metropool Amsterdam zien er nu nog beter uit met de interactieve graphics van LocalFocus. Het onderzoeksteam kan nu zelf snel en gemakkelijk kaarten en grafieken maken in eigen huisstijl.

Verrijk je content met interactieve kaarten en grafieken

Probeer nu gratis

Geen betalingsgegevens nodig